Satellite SystemsΗ KosmosTech διαθέτοντας τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, αναλαμβάνει κεντρικές κεραίες δορυφορικά συστήματα, επίσησης αναλαμβάνει εγκαταστάσεις συντηρήσεις και εφαρμογές κεντρικών κεραιών τηλεόρασης, επίγεια συστήματα λήψης και μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος.

Εγκαταστάσεις σε κεντρικές κεραίες τηλεόρασης πολυκατοικίας από την πιο μικρή ατομική μέχρι κεντρική διανομή σήματος, επίγειου η δορυφορικού σε ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, συγκροτήματα κατοικιών.

Η προσεκτική σχεδίαση της εγκατάστασης κεντρικής κεραίας πολυκατοικίας, αλλά και η χρήση κορυφαίων υλικών εξασφαλίζουν την αρίστη απόδοση της εγκατάστασης για πολλά χρόνια. Υποστηρίζουμε την αναβάθμιση και εγκατάσταση σε κεντρικές κεραίες λήψης και διανομής σήματος που ήδη υπάρχουν αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

TELEVES DIGITAL SIGNAGE

Televes Digital SignageΚατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, οι τάσεις στην διαφήμιση έχουν δεχτεί ριζικές μεταβολές, με σαφή κατεύθυνση προς τα ψηφιακά μέσα τα οποία δημιουργούν ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επικοινωνίας. To TELEVES Digital Signage είναι μιά τεχνολογία διαχείρησης περιεχομένου ενός δικτύου σημείων με οθόνες/TV, τα οποία απεικονίζουν πληροφορίες και μεταδίδουν περιεχόμενο της επιλογής του διαχειριστή, όπως: στοχευμένη πληροφορία, ψυχαγωγία, διαφήμιση, ενημέρωση κ.ά. Παρέχει στην επιχείρηση πρωτοποριακούς και οικονομικούς τρόπους απεικόνησης πληροφοριών, εντυπωσιακότερα και αποδοτικότερα απο ποτέ άλλοτε.

Η TELEVES, με την εκτεταμένη εμπειρία της απο την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά, έχει εξελίξει πλήρεις εφαρμογές DIGITAL SIGNAGE λύσεων. Έτσι, έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας, παρέχοντας στους πελάτες-φιλοξενούμενους σας σχετικό ενημερωτικό υλικό, στα σημεία αναμονής ή πώλησης της επιχείρησης σας.

TELEVES T.0X HEADEND

Satellite SystemsΗ Τeleves διαθέτει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για όλες τις ξενοδοχειακές τηλεοπτικές εγκαταστάσεις με ενσωμάτωση στην TV Επίγειων Ψηφιακών, Δορυφορικών FTA & Συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών καθώς και προσωποποιημένη πληροφόρηση. Όλα σε πολλές γλώσσες, πάντα σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες των φιλοξενούμενων. Προσφέρετε στους φιλοξενούμενους σας, ανάλογα με την χώρα προέλευσης, την ιδιοτητα και τις απαιτήσεις τους, τις πιό ικανοποιητικές τηλεοπτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες, μέσα από την τηλεόραση τους. Στην περίπτωση ύπαρξης αναλογικών και όχι MPEG-x τηλεοράσεων, η Televes έχει έτοιμη τεχνική και πλήρως συμβατή επαγγελματική λύση για προσαρμογή της εφαρμογής στις αναλογικές TV του ξενοδοχείου, χωρίς ανάγκη αντικατάστασης τους. Ακόμα και σε τηλεοράσεις με καλωδιακό tuner [CATV], τα QAM transmodulator της Televes διασφαλίζουν την πλήρη συμβατότητα του συστήματος.

TELEVES IPTV Headend IPTV HE21

Satellite SystemsΛήψη σημάτων DVB-S/S2, DVB-T/T2 ή/και DVB-C και μετατροπή τους σε υπηρεσίες IP για διανομή μέσω δικτύου data streaming. Παραλαβή του stream απο STB, PC, Laptop, Tablet PV, Smartphones και απεικόνηση των υπηρεσιών. Το middleware προσαρμόζει το περιεχόμενο στις εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών σας καθώς επίσης και στο επίπεδο υπηρεσιών το οποίο προσφέρει η επιχείρηση σας, προσδίδοντας υπεραξία στις παροχές σας. Μεταξύ άλλων υπηρεσιών, παρέχει την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους σας να περιηγούνται στο Διαδίκτυο, απο την TV στο δωμάτιο τους. Ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και πλεονέκτημα για αυτούς οι οποίοι δέν έχουν πρόσβαση σε άλλη συσκευή σύνδεσης με το Διαδίκτυο.

TELEVES GAP-FILLERS

Οι αναμεταδότες της TELEVES Tredess, έχουν δημιουργηθεί για να μεγιστοποιούν την επέκταση κάλυψης του τηλεοπτικού δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, με επαγγελματική εφαρμογή μέγιστης απόδοσης αξίας/τιμής, εξασφαλίζοντας πιστοποιημένο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι μονάδες TELEVES TRedess gap fillers παρέχουν 2 επιλογές Echo Canceller, μία από τις οποίες είναι υπερ-υψηλής απόδοσης, καθιστώντας τες μοναδική επιλογή σε σημεία SFN Δικτύου με ελάχιστη απομόνωση μεταξύ κεραιών λήψης και αναμετάδοσης, παρέχοντας απροβλημάτιστο αποτέλεσμα μετάδοσης και εικόνας. Οι δύο (2) αυτές επιλογές περιλαμβάνουν τις μονάδες Echo Canceller DAE (Digital Adaptive Equalizer) και Echo Canceller DEEC (Doppler Enhanced Echo Canceller . Το αποτέλεσμα μετάδοσης και εικόνας είναι εξασφαλισμένο, ακόμα και κάτω απο φαινομενικά δυσμενέστατες τεχνικά συνθήκες. Μή χάνετε την ευκαιρία της ψηφιακής τηλεόρασης: Οι ολοκληρωμένες εφαρμογές χαμηλής ισχύος που διαθέτουμε, είναι εξελιγμένες με σκοπό να μεταφέρουν το DTT σήμα εκεί που το βασικό DTT δίκτυο δεν μπορεί να φτάσει.

© Copyright 2024 Kosmostech. All Rights Reserved.